Brussel fotografie

De Grote Markt in Brussel is gastheer van een fotoshoot van Utopix

Published on 28 November 2018 - 5 minutes reading

Voor de 20ste verjaardag van zijn inschrijving op de Werelderfgoedlijst van UNESCO biedt de Grote Markt van Brussel zichzelf een professionele drone fotoshoot aan!

Van 4 oktober 2018 tot 29 december 2019, kom en ontdek de geschiedenis van onze Brusselse Grote Markt aan de hand van het fotoverslag van Utopix.

De Grote Markt is ongetwijfeld de meest gefotografeerde plaats in onze mooie Europese hoofdstad. Dat is niet verwonderlijk als je weet dat de Grote Markt van Brussel regelmatig wordt genoemd als een van de mooiste pleinen ter wereld!

De tentoonstelling "The Grand-Place to be" biedt u echter heel andere foto's. Vergeet smartphones en selfie-sticks, Utopix heeft het professioneel werk voor u gedaan!

Image
professionele drone fotoshoot aan!

Om zo dicht mogelijk bij de rijkdom te komen, soms op hoge plaatsen, heeft Utopix gebruik gemaakt van de krachtigste middelen: een lift en een 8-propeller drone, om in alle veiligheid uitzonderlijke beelden vast te leggen.

professionele drone fotoshoot aan!

De Grote Markt van Brussel

Find a professional easily

Liefhebbers van Brussel, gepassioneerd door de geschiedenis of gewoon op zoek naar een uitstapje in de hoofdstad, aarzel niet om deze nieuwe tentoonstelling te ontdekken. Het wordt gehouden tot 29 december 2019 in het Musée de la Ville de Bruxelles.

+ praktische informatie

Het is uw beurt!

Wat uw bedrijfsproject ook is, vertrouw op Utopix-fotografen en videomakers. Stuur ons uw briefing en wij vinden voor u de juiste professional.

 

Maxime Arcari

CEO & Cofounder @ Utopix

Share on

You might also like

Een netwerk van fotografen en videografen tot uw beschikking.

Of u nu op zoek bent naar een evenementenfotograaf, een expert in culinaire fotografie, een portretfotograaf of een professionele videograaf om een presentatie voor uw bedrijf te maken, wij kunnen u helpen via ons netwerk van professionals en ons platform voor projectbeheer, speciaal voor professionals in de communicatie- en marketingsector.

Bedrijven in alle sectoren, maar ook communicatie-, evenementen- en reclamebureaus, hebben nog nooit zoveel foto- en video-inhoud geconsumeerd en geproduceerd als vandaag. Anderzijds trekt het beroep van beroepsfotograaf en -videograaf voortdurend een groeiend aantal nieuwe talenten aan. Onze ambitie bij Utopix is om de ontmoeting tussen een zakelijke klant met een project en de beste professionele fotograaf of videograaf ter wereld te vergemakkelijken en te optimaliseren.

Fotograaf

Vind gemakkelijk een professional voor uw foto's en video's

Maak uw foto's en video's dicht bij u thuis

Zie meer
5,0

Utopix wordt aanbevolen op Google door onze klanten

🍪 This site uses cookies.Learn more
🍪 This site uses cookies.Learn more