5 trendy fotoportretten voor uw bedrijf🔥💁‍♂️🙅‍♀️

Zelfs met de meest krachtige en unieke technologische hulpmiddelen in uw sector, evolueert uw bedrijf dankzij het succes, het talent en de motivatie van uw teams ! 

De afgelopen jaren hebben veel bedrijven zich ingezet om mensen weer centraal te stellen in hun strategie en waarden. Inderdaad, uw klanten willen meer dan een bedrijf en een reputatie, ze willen vooral werken met gepassioneerde professionals die hun visie delen. 

Om uw teams en hun uitstekende persoonlijkheden op de eerste plaats te zetten, is er niets beter dan een portretsessie. 

Zoals bij elke opname is het belangrijk dat u de stijl van de fotograaf kiest die u het beste zal vertegenwoordigen: de aanpak, de instelling en de creativiteit van uw professional zullen het verschil maken. 

Durf eens iets anders dan de witte, grijze of zwarte achtergrond en de gevouwen armen, driekwart geposeerd , hier zijn enkele explosieve ideeën om de talenten van uw bedrijf te laten zien :
 

1. De pastelkleurige achtergrond

Pastelkleuren worden vandaag de dag geassocieerd met trendy, dynamische bedrijven ! 

Ze worden gebruikt door veel start-ups en digitale bedrijven en bieden vele mogelijkheden om uit de traditionele kleuren voor achtergronden te komen terwijl u toch een gewone achtergrond houdt. 

portretfotosessie, bedrijfsportret


2. Uitdrukkingen 

Van laten lachen tot het "Rock 'n Roll" teken, het doel van de fotograaf is om de persoonlijkheid van het gefotografeerde model op te sporen om zo een zo expressief mogelijk beeld te krijgen. Wij zorgen ervoor dat we professioneel blijven terwijl we de originaliteit van het bedrijf tonen ! 

bedrijfsportretopname
@Mediabrands door Utopix

3. In actie

Het maken van een foto van een medewerker of werknemer voor een neutrale achtergrond is goed. Maar in actie is het beter ! 

Dit geldt met name voor bedrijven die manuele activiteiten ontplooien, maar we kunnen deze simulatie ook gebruiken om de activiteit en de werkomgeving van de mensen die aanwezig zijn in het bedrijf concreter te maken. 

portretfotosessie, bedrijfsportret
Fotoshoot auto5 - Atypic Agency Partner


4. Het spel van het licht

Om dit soort bedrijfsportretten te maken, moet u een beroep doen op een meer ervaren fotograaf die het gebruik en het spel van het licht perfect beheerst om een unieke sfeer in uw foto te creëren. Deze foto, die lichtheid en karakter combineert, geeft een unieke identiteit aan uw foto's en dus aan uw bedrijf. 
 

professionele portretten, portretfoto's
Fotografen Utopix door Utopix


5. De natuurlijke klassieker 

Natuurlijk, als u niet veel tijd of ruimte heeft, of gewoon omdat dit soort foto's past bij uw identiteit, kunt u kiezen voor de zeer klassieke taille-hoge of Amerikaanse foto. 

Dit plan is van een zekere waarde zolang hij niet ouderwets overkomt : een ontspannen houding, een glimlach, een iets vage achtergrond om het model te accentueren. Een uitstekende professionele fotograaf met de juiste apparatuur zal met gemak in staat zijn om sublieme portretten van dit type te produceren. 
 

bedrijfsportretopname
CBRE door Utopix

Hoewel het merendeel van de aanvragen voor een zakelijke portretverslaggeving zich zal beperken tot eenvoudige schouder/borsthoge portretten op effen - of zelfs scheve - achtergronden, is het interessant om andere wegen te verkennen, vooral wanneer u weet hoe belangrijk de indruk is die uw foto's achterlaten op uw potentiële klant die uw website bezoekt. 

🔥Klaar voor uw fotoshoot ? Kies voor een professionele Utopix-fotograaf om uw volgende portretten te maken! 

Een groot project?

U wordt voor al uw projecten door ons team begeleid.

Maxime, Business Developer

Gerelateerde artikelen