Vastgoedfotografie: 3 essentiële technologieën om een woning te sublimeren

Bijna een op de vier mensen zal niet een onroerend advertentie lezen als de hoofdfoto niet esthetisch is.

Een probleem dat vastgoedfotografie gemakkelijk oplost, een discipline die technologischer is dan ooit.


1. De UAV

Een juweel van de technologie, de drone wordt steeds populairder. Vastgoedfotografen en hun klanten zijn steeds meer geïnteresseerd in luchtfotografie.

De drone biedt verschillende voordelen: snel inzetbaar, gemakkelijk te hanteren en stil, het biedt een uniek perspectief op de omgeving van het pand. Het is ook een essentieel instrument om zo dicht mogelijk bij het onderwerp te komen en uitzonderlijke foto's te maken  in alle veiligheid.

vastgoedfotografie, drone, dronefotografie


2. Vastgoedfotografie rijmt met "reflex".

De smartphone is eenvoudig, maar de reflex biedt een onvergelijkbaar resultaat. Goede apparatuur is essentieel om goede kwaliteit foto's te maken. Een groothoeklens is een must have voor elke zichzelf respecterende professional. Het vergroot de kamers en stelt u in staat om het volledige potentieel van uw bezittingen te onthullen!

Tenslotte is het gebruik van een doorgewinterde vastgoedfotograaf des te belangrijker voor uitzonderlijke eigendommen. Op uitzonderlijke plaatsen, uitzonderlijke foto's.

vastgoedfotografie


3. Het virtuele bezoek

Het virtuele bezoek is een echte aanwinst voor een onroerend goed advertentie. Of het nu gaat om 360° fotografie of virtuele realiteit, vastgoedadvertenties worden steeds meeslepender. Meer dan een voorproefje, de virtuele tour biedt u een globale visie op elke kamer.

En de toekomst ziet er rooskleurig uit: tussen de meeslepende rondleidingen door de appartementen en de virtuele enscenering van het huis, is sky the limit.

Een onroerend fotoshoot organiseren? Vertel ons over uw project en wij vinden voor u de juiste fotograaf!

Een groot project?

U wordt voor al uw projecten door ons team begeleid.

Maxime, Business Developer

Gerelateerde artikelen