De Grote Markt in Brussel is gastheer van een fotoshoot van Utopix

Voor de 20ste verjaardag van zijn inschrijving op de Werelderfgoedlijst van UNESCO biedt de Grote Markt van Brussel zichzelf een professionele drone fotoshoot aan!

Van 4 oktober 2018 tot 29 december 2019, kom en ontdek de geschiedenis van onze Brusselse Grote Markt aan de hand van het fotoverslag van Utopix.

De Grote Markt is ongetwijfeld de meest gefotografeerde plaats in onze mooie Europese hoofdstad. Dat is niet verwonderlijk als je weet dat de Grote Markt van Brussel regelmatig wordt genoemd als een van de mooiste pleinen ter wereld!

De tentoonstelling "The Grand-Place to be" biedt u echter heel andere foto's. Vergeet smartphones en selfie-sticks, Utopix heeft het professioneel werk voor u gedaan!

Image
professionele drone fotoshoot aan!

Om zo dicht mogelijk bij de rijkdom te komen, soms op hoge plaatsen, heeft Utopix gebruik gemaakt van de krachtigste middelen: een lift en een 8-propeller drone, om in alle veiligheid uitzonderlijke beelden vast te leggen.

professionele drone fotoshoot aan!

De Grote Markt van Brussel

Liefhebbers van Brussel, gepassioneerd door de geschiedenis of gewoon op zoek naar een uitstapje in de hoofdstad, aarzel niet om deze nieuwe tentoonstelling te ontdekken. Het wordt gehouden tot 29 december 2019 in het Musée de la Ville de Bruxelles.

+ praktische informatie

Het is uw beurt!

Wat uw bedrijfsproject ook is, vertrouw op Utopix-fotografen en videomakers. Stuur ons uw briefing en wij vinden voor u de juiste professional.

 

Een groot project?

U wordt voor al uw projecten door ons team begeleid.

Maxime, Business Developer

Gerelateerde artikelen